Perfume De'Xandra

Perfume De'Pocket

Kad Kahwin

Perfume De'Xandra / DeXandra 35ml

De’Xandra perfumes adalah perfumes EDP yang TAHAN LEBIH LAMA setanding original..Ketahanan baunya melebihi 8 jam dan ke atas, dan jika baunyer serasi dengan pemakai ia tahan sehingga 1 hari dan 2 hari pada pakaian. Di inspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA . Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfumes-perfumes yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia untuk memudahkan pengguna memilih.

Perfume De'Pocket / DePocket 20ml

[WANGIAN ANTARABANGSA DENGAN HARGA LOKAL]

✔”Banyak kali dah beli perfume inspired lain, ada yang mahal ada yang murah. Sama je takde beza. Tapi De’ Pocket ni lain. Kecil tapi power!”
.
✔”2 hari sembur kat baju bila basuh masih ada lagi. Habis merebak wangian kat semua baju2 dalam mesin basuh. Jemur baju pun tak hapak walaupun sekarang musim hujan. Best betul!”
.
✔”Kecik comel. Masuk dalam poket seluar, poket baju kemeja pun boleh. Kawan2 semua pelik tengok sebab tak sangka ianya perfume! Hari tu wife pergi dinner, dia bawa letak dlm beg clutch. Sempoi laa..”
.
✔”Anak ada 5orang. Haha semua kecik2. Botol perfume atas almari mekap semua terkubur bila jatuh n pecah. De’ Pocket ni tahan lasak sungguh. Baling dari tgkat 8 pun rasanya gerenti takde effect. Best packaging!”

KadKahwin

Terdapat Pelbagai Koleksi Boleh didapati disini. Kami juga boleh membuat design kadkahwin baharu mengikut kehendak anda dan juga poket anda.

GET IN TOUCH

INSTAGRAM : https://instagram.com/drizqi_perfume.shop
WHATSAPP : +60 19 253 6152
EMAIL : iltizams.marketing@gmail.com
PHONE : +60 19 253 6152
ADDRESS : LOT 715 JALAN REDAN HUJUNG KG KANCHONG DARAT 42700 BANTING SELANGOR DARUL EHSAN